Ma kakav h2h spominješ, to što komentator spominje pravilo iz pedesetih nema veze sa ovim danas. Zvanično su ko-šampioni, tako su predstavljeni i komisiji koja nije htela da odlučuje čija je piša duža pa je ubacila OSU.
http://www.si.com/college-football/2014/12/07/college-football-playoff-big-12-punt-pass-pork
Spominjem h2h koji bi trebao biti tiebreaker po nekom starom big12 pravilniku koji bi navodno i sada trebao da važi. Tako je rekao komentator u subotu i ja sam samo to napisao. E sad, zašto se oni nisu toga pridržavali nije mi jasno.
A na kraju krajeva, to nije ni bitno. Činjenica da je Ohio State prvak nečega, a Baylor je samo ko-prvak nečeg drugog ne bi smela uticati na rankingse ni najmanje.
Pa i ovako se bune protiv bowlova koji su isto neka tradicija.
Ko se buni?
Rekoh ti već u prethodnom postu: ostale su bukvalno sve bowl utakmice koje su bile do sada, a Sugar i Rose Bowl su ove godine ujedno i 1/2 finalne utakmice i dobile su dodatno na značaju. Sledeće godine 1/2 finala su, čini mi se, Orange i Cotton i tako će da rotiraju bowlove na 3 godine.
Znači, čak se donekle i vraća značaj glavnih bowl tekmi na nivo koji je bio pre BCS
Nema nikakvog ukidanja i niko se ne buni.
Ali bar neces imati pustanja u zadnjem kolu da bi neka konferencija imala predstavnika u PO. Nego bi se najbolji timovi borili najbolje sto mogu. A ne da imas 60 :0 rezultate.
a?