Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - draganche

Pages: [1]
1
Ostali Sportovi / Euroleague 2016/2017
« on: October 13, 2016, 07:51:40 pm »
Novi topic nam treba za Euroleague...

Nego da li neko gleda mozda Galata  - CSKA?  Prvi put vidim u basketu da sudije daju 2 tehnicke za simuliranje (znam da su nova pravila). Btw obe tehnicke su bile sranje... oba puta je bilo osnova da čovek dobije faul (a ne da mu sude simuliranje)... ko Toti protiv J.Koreje na WC pre neku godinu.

2
NFL / Cincinnati Bengals
« on: October 11, 2011, 11:49:03 pm »
Kad nece Niksa da otvori temu ...

Welcome to the Jungle Zone!!!

Kako sam očekivao da će ova sezona biti raspad, za sada je dobro. Jeste da imamo jedan od najlakših rasporeda ali skor od 3 pobede i 2 poraza je sasvim ok (a i sledeća se može dobiti).
Odbrana igra pristojno (iako su po statistikama među prvima, ako ne i prvi), mada ima ponekad velikih propusta (npr. Hall pustio WR-a Jagsa sad za vikend, puno promašenih tacklova...).
U napadu Benson mora mnogo bolje, uvek ide u sredinu i osvaja 2 yarda. Dalton mi deluje da će biti sasvim ok, ne paniči, pristojnu mobilnost pokazuje... mada nije mi baš najprecizniji u pasovima. Ali zato je A.J. Green odličan, oduševio me nekoliko puta... dosta teških hvatanja, ne ispušta lopte. Stvarno nemam vremena da pratim NCAA i nisam znao kakav nam to WR dolazi, ali za sada je stvarno dobar.

Inače, nisam toliko načitan (ni nagledan) NFL-a, NCAA kao neki na forumu, ali ću se potruditi da napišem po neku reč o Bengalsima, pošto ih verovatno pratim više od ostalih članova foruma.

Pozdrav.

Pages: [1]