Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja.
kako bilo na Merlinu matori?
Do jaja! Lik je stvarno car u onome što radi.Btw, može li ko od nišlija da mi kupi karte za Kerber za četvrtak?
stvarno sam mislio da se master razume u muziku, a onda je otisao na merlina
Ja bih rado, ali ako moje ruke dodirnu tu kartu mislim da cu da se dezintegrisem
Merlinu sviraju jebeno dobri muzičari koje nemaš prilike baš često da vidiš uživo.Šta to znači, da računam na tebe ili ne?
ali od srede nisam tu do subote.
Salim se naravno da cu ti uzeti. Samo ne znam kako da ti je dam. Ja to mogu sutra da zavrsim, ali od srede nisam tu do subote. Kad je uopste taj koncert i sl.Da ti shibnem u koverti busom za JA?
U planu je izvođenje Black Album-a u celosti, kao i drugih velikih hitova.
veceras goblini
gde?
Na glavnoj bini, postavljenoj na Žitnom trgu, prve večeri, nastupiće Tribute bend, Galija i Kameleon bend, dok će u petak na istom mestu nastupiti zrenjaninski bend Raskršće, Goran Karan i Vagabundo bend i zrenjaninski tamburaški orkestar Ego.Trećeg dana muzički program na glavnoj bini počinje koncertom zrenjaninskog benda šišarke, nakon čega će nastupiti Tanja Jovićević i Rič Bič, a zatim i Dejan Petrović i Big bend.Poslednjeg dana planiran je nastup još jednog zrenjaninskog benda Empatija, kao i koncert grupe Neverne bebe, a za sam kraj organizatori su najavili koncert Vesne Zmijanac.