A sad ozbiljno, Zokisha je krenuo u polemiku naglasavajuci "socijalnu politiku" tj. socijalni mir koji je bio prisutan i neophodan da bi se prezivelo 90-ih, a vi ste ga napali jer danas bolje zivite nego tada. To je cisto subjektivna stvar i ima slucajeva ovakvih i onakvih. Realno, vecina vas je tada zickala dzeparac, a danas ste odrasli ljudi koji sami zaradjuju za zivot , tako da i nije bas neko poredjenje. Ja sam jedan od onih koji je tada ziveo bolje nego danas, bio sam mladji, snalazljviji od vecine, a opet sam zeleo i dao licni doprinos da se iz tog bezakonja krenu da grade neki novi temelji normalnog zivota. Da me neko ne shvati pogresno i 2007/08 sam ziveo 10 puta bolje nego danas. Znam ljude koji danas rade za 15000 i nemaju za neke osnovne potrebe iako nema redova i rado bi stajali u redu kad bi imali cime da plate kad dodju na kasu. Moj matori je poslat na biro za zaposljavanje 5g pred penziju, a zavrsio je dva fakulteta. No, da ne razglabam previse jer ova tema i jeste glupa, samo da kazem onima koji mozda ne znaju jedan primer. Dok sam ziveo u Moskvi, video sam sta znaci socijalna politika u pravom smislu reci. Tamo je besplatna struja, grejanje, telefon, voda ali je sve sto je luksuz preskupo. Ovde narod nema za struju, grejanje, telefon, vodu ali se zato furaju androidi, tableti, voze automobili kao da se tankuje kod kineza. Naposletku, jbm li ga, mozda sam ja lud.