Amerika je nešto što mi ne razumemo. Nasilje i oružje na svakom koraku. Policajac ima uslovni refleks da puca u nekoga kada se ponaša kao što se ponašao lik sa snimka. Da li je to ispravno rešenje, nije. Da li su policajci krivi? Verovatno nisu, jer su utrenirani da reaguju kako su reagovali.
@ Starr
Ovo ti je deo odgovora.
Ti ne znas da li je ovaj lik imao neko vatreno oruzje u kolima, ili bombu, sta vec... nebitno. Njima su tamo dozvoljena i dostupna svakojaka oruzja, panduri to znaju, iako se sad prica samo o BLM, i dosta pandura nastrada, ali to nije vest.
Kad kazes da pokusavas da me shvatis, stavi se u poziciju da te zaustave panduri u Srbiji da te legitimisu, da li ih napuisio, okrenuo se i krenuo da udjes u kola? Ili se uredno predstavio, i dostavio dokumenta? I bio miran kao buba?
A ne daj Boze da potegnu na tebe pistolj, a pre toga i tejzer i uz sva verbalna naredjenja, ako ti to ne govori da je situacija ozbiljna, onda nesto nije uredu sa tobom, ozbiljno.
Ja gledam sa pozicije, ako postujes pravila, i uputstva nece biti problema. (Ima izuzetaka).
Jel uredu da ga upucaju 7-8 puta u ledja? NIJE

I nikada nece biti

Jel uredu da stoje coveku na glavi dok lezi i udave ga? NIJE

Jel ono njegovo ponasanje sa snimka normalno? NIJE

Uzrok -> Posledica