Tri informacije:
1. Ostavio sam bio link ka nekom steam guideu sa PCGamera, sad nije bitno.. ali tamo je pomenut plugin za Chrome -
Enhanced Steam. Instalirao sam i nije lose. Pored svake igre ti prikazuje trenutne cene i na drugim sajtovima i istorijske minimalne cene. Extra korisno za ne zeznuti se i kupiti nesto ako ima negde jeftinije.
2. Preko tog Enhanced Steama, saznao sam za sajt koji valja igre
Nuuvem. Brazilski sajt, na portugalskom je, nisam nasao da ima prevod na engleski (osim google), cene su brazilskim realima (ili cemu vec). U svakom slucaju, cesto je jeftinije (i to solidno) od Steama i ostalih EU/US trgovaca, i ako se prezivi malo cimanja oko registracije o i konverzije valuta, mogu se dobiti povoljno neki naslovi. Placanje funkcionise preko Paypala, a igre se aktiviraju na Steamu.
3. Trenutno je na tom Nuuvemu (mislim narednih dan i nesto jos)
Middle Earth: Shadow of Mordor na -45%*** popustu - za R$49.99... sto izadje trenutno circa
15.66 evrica.
*** = znaci da je i regularna cena ispod 30€, sto je mnogo manje od steamovih 49.99
2/3 dopuna: Probao sam sve, registrovao se, pazario (za 15.66 evra), aktivirao na Steamu.. trenutno se downloaduje...