hoću prvo zujo da mi da konkretan razlog (makar na PM)
ovako sa možda, eventualno... mi deluje da samo hoće da eskivira.
što se mene tiče jedno ipo odustajanje nije strašno, mogu "obojica" da pošalju nekom plan i program pa da uklopimo.
takođe, nije kasno ni sledeći vikend (8. septembar), taj uvodni meč ne može mnogo promeniti planove ljudima.
možemo i obaviti ovde na forumu, na kraju krajeva, u par dana. a uvek se možemo naći na nekom krkanju da proanaliziramo draft, ako je to bitno uopšte
da ne bude zabune, to su samo predlozi, ako stvarno više ljudi ne može...
Batice, ne vidim zašto bih želeo da eskiviram draft, to je jedno veoma lepo iskustvo u kome uživam svake godine...
Evo ovako... na moru sam do 30. avgusta, tada se vraćam u Srbiju, ali ne idem pravo kući, već svraćam u Kingston, Jamaica. Odatle idem za BG verovatno 31. avgusta, a možda čak i 1. septembra, koja god varijanta da bude, prilično je napeto... treba imati u vidu da sutradan počinje školska godina... ako ostaje draft 1. septembra, mogu da budem prisutan on-line (najverovatnije), imate moj skype, pa da to tako odradimo.
Ovaj predlog da bude narednog vikenda nije dobar, prva tekma se igra 5.septembra, moramo do tada da imamo timove.
Predlog da to bude ovde na forumu je krajnje rešenje, ali se njime ruši tradicija okupljanja.
Dakle, kako ja to vidim, imamo dve opcije:
1) Draft ostaje 1. septembra @tonyk's place, pri čemu sam ja (a najveroatnije i nikola
) online, a safet nekome u koga ima poverenja da svoji listu pre-draft rankingsa, i onda ovaj draftuje za njega.
2) prihvatimo safetov predlog, uvalimo mu se kolektivno na gajbu 5. septembra popodne, ali najverovatnije to neće odgovarati onima koji su van BG, a rade (tipa Dača).
Eto...