Jbg, ja to onako totalno laički procenjujem

Sinoć sam se valjda prvi put u životu probudio da pogledam bejzbol utakmicu i plan je bio da ako ne nađem dobar stream odem nazad u krevet ili da pogledam NBA. Našao sam brutalno dobar stream i reko sad će biti spektakl i zabavno za gledati. I bilo je u prvih par ininga, ali kad je njega uvelo to je bio kraj utakmice.
Smorio je
I dok su pričali i izbacivali stase sa njegovim postignućima skontaš da je lik nepobediv. A i vidiš to dok gledaš samu utakmicu.
I on može u svakoj playoff seriji, ako zagusti, sam da ti donese 3 pobede, a ostatak ekipe treba da se snađe za četvrtu.
Jbg, ako takav ne zaslužuje neki brutalan ugovor onda ne znam ko zaslužuje.
Ne znam ništa o tom Kershawu, Verlandera sam gledao par puta dok sam imao ESPN i nije mi uopšte delovao ovako zajebano. Bumgarneru treba da daju bar 220m čisto da bude makar malo plaćeniji.

On pod aktuelnim ugovorom postaje free agent tek 2020. i baš ću da ispratim šta će tu sad da se dešava
Peavy dobija 15m po sezoni, a oba puta su ga napunili baš ružno u finalu, a pržili su ga Cardinalsi pre toga.
Njega se sećam jer sam ga imao u timu u onoj mojoj čuvenoj MLB fantasy sezoni, pa je Freak hteo da mi ga mazne u trejdu