Bitno:
Da si lider svog tima, da mozes sam da pravis razliku kad drugi padnu, da mozes da bacis svaki pas, sto ukljucuje prebitnu duboku loptu, eto za pocetak. Da uteras sedmicu po cenu dva 3&out, umesto 5 kompletiranih pasova za 13.2 jarda.
Bonus poeni: pokretljivost, ekstremna brzina, vodjenje napada na koji se odbrane jos nisu navikle
Nebitno:
Stil igre.
Nepozeljno:
Da 7 sezona budes najgori igrac u timu, da kukas i places u medijima svaki cas.
Eto, dam ti deep ball. Ostali pasovi su Alex-u jaca strana, dakle short i medium range. Idi pogledaj opet te statistike koje su ti nebitne, pa ces videti da lupa sto se tice jardi po pasu. Alex je agilniji od dobrog broja QB-a u NFL-u, sto se moglo videti i u tom mecu protiv Saints-a.
Sad ispade da Alex nije bacao TD-ove, da napad nije nista radio, itd. A to je sve netacno. Zato kazem da niste objektivni. Ja ne znam da li ste vi uopste gledali meceve pre Kaep-a.
A to sto je tebi nebitno su lose time management, kasnjenje kod snap-a jer ne moze da se promeni kacija kako treba, fumbl-ovi i jos ponesto.
A to je veoma bitno u PO. Decko bi to savladao tokom trening kampa, a tim ne bi nista izgubio.