Maxerice kad navuce neko preko 15 godina, to je show realno.
Starke jesu patike koje predstavljaju alt podkulturu, s druge strane u pitanju je classic model koji se nje menjao mnogo dugo. Njihova jedina prednost je shto dolazi u mali milion custom varijanti, tako da svako nadje sebe u nekom . Daleko od toga da su to moderne, udobne patike i sl. A ono sto je porazavajuce je i njihova cena koja raste bezveze zadnjih godina. Ja volim Converse kao brand, imaju dobre patike i van Chucks serije koje su meni super.
Ja sam pre svega adidas fan (Originals serija pre svega). Nike nikada nisu imale "classic" fazon, to su uvek bili budzeni kameleoni i sl. A o odnosu cene i kvaliteta izrade necu da komentarishem.
Volim i ja converse, ponekad naidje neki model koji mi se svidi, pa sam ih i nosao. Drug jedan fura stalno. Ali su mi starke vec isfurane, lepo je sto je stari model istrajao tako dugo, ali treba ipak nesto promeniti, sad kada vec ima mogucnosti da se napravi udobnija obuca. Taj trip sa cenom je upravo u tome sto klinci kupuju, da bi mogli da kenjaju drugima...vise nije bitno ni u kom su fazonu, pogotovo klinkice, sa cim sve one uklapaju starke.
Nisam mislio classic u Reebok fazonu, znam da nemaju odredjeni deo za to. Ali, evo, ja nosim neke plitke, sivkaste, neka ne sljasteca boja, i plavi znak, i to mi je OK. Nema drecavih boja i sranja kojekakvih, kao na Air Max-u, recimo. Imaju oni finih modela...tipa duboke neke, kvazi za zimu sto su, isto su im OK.