Prosle nedelje sam zavrsio ceo serijal MCF nakon par meseci igranja.
Svaka igra je sjajna na svoj nacin, i dopada mi se sto su uvek unosili neke novine. Ipak, vecu draz mi imaju starije igre iz serijala ("Huntsville" i "Crime Suspects") jer je takva vrsta mozgalica bila razlog zbog kojeg sam i poceo da igram. Posle se pretvorilo u pravo jurcanje i detektivisanje, sto je ok skroz, ali kao da je sa strane skrajnut glavni element igre - potraga za skrivenim predmetima. A meni je to najzanimljivije.
Elem, najbolja od svih mi je "Madame Fate". Ima sve! Zanimljive igre trazenja skrivenih predmeta, dobre zagonetke, lepu grafiku i atmosferu. Skroz mi je bilo zabavno da trazim predmete kji se menjaju, a fora sa nivoom unutar nivoa je odlicno ispala, kao i novina da moraju neki predmeti sa spiska da se spoje kako bi ih pronasao.
Najdraze su mi prve dve, rekoh vec, a od novijih, sa glumcima, mi je odlicna "13th Skull".
Cela prica oko "Ravenhearst"-a me nije nesto specijalno privukla. Pogotovo jer se otislo u neki blagi horor, sto mi je onako...meh...
Ove godine izlazi sledeci deo - "Fate's Carnival". Do tada igram "Hidden expedition" serijal.