Sudije su donele pravu odluku kod fambla. Zaustavljen je forvard progres, kad odbrana krene da nosi igraca unazad (sam rece da je padao na ledja) onda ne moze biti fambl, lopta moze i da ispadne i da nisu svirali, opet nema fambla, vec se lopta daje napadu tamo dokle je dosao Linc u ovom slucaju.
A za vas koji kazete da je tekma smor, jebiga, gledajte koledz tamo bude bas zanimljivo. Odavno nisam video mec sa ovoliko fizikalnosti, pucalo je na sve strane. OL 49ki, jebote, raznosili su u drugom poluvremenu. Linc CB Sijetla, auuuu, tako fudbal treba da izgleda...
Mrzi me sad da trazim po netu, ali koliko se secam nisu sudije nista svirale do fumble-a. A nije bio zaustavljen, do tog trenutka je gurao jednog lika unazad, odupirao se nogama i gurao ledjima, tako i jeste padao u tom polozaju. Sta znam, takva mi je slika ostala u glavi, moguce da gresim, ali cini mi se da je tako bilo.
A CB-ovima 'Hawks-a se dopusta previse kontakta, par DPI-a i holding-a im nije svirano, ali dobro...kad neki tim prati reputacija da igraju jako, onda znas da ce da prodje i tako nesto povremeno. I Niners-ima se gledalo kroz prste za neke hitove prosle sezone mislim.