Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mislim da se trude da nateraju igrace da ostanu u terenu. Recimo kod ispucavanja lopte mogu da te izbace izvan terena ali ti moras odma da se vratis. Ako trcis izvan terena dosude ti prekrsaj. Ovo nije koledz i mislim da je bas zbog toga to da ako izadjes ne smes da hvatas loptu. U stilu, ako te zajebe, ko ti je kriv. A to i olaksava kornerima posao. Znaju da ako teraju nekog ka out liniji da ovaj mora ili da promeni pravac ili je izbacen. Ne moze da ih obidje preko toga. A izgleda da ako QB izadje iz pocketa da se onda u osnovi smatra da se igra running play tako da se sada gledaju blokeri. A i kornerima se malo vise pusta ove godine.
Jadni Atlanta Zebras Falconsi. Još će ih Saintsi izgurati iz PO.
Mi smo imali takvu situaciju sad u nedelju mislim da je bilo pokrivanje vraćanja punta i naš je izbačen ali je sprintao kroz klupu pretrčao ovu dvojicu koja su ga izbacila i sviran je prekršaj.Komentatori su objasnili :Da se vratio u teren iza dvojice koja su ga izgurala bilo bi ok.Još su zajedljivo primetili da ne znaju kako je to pravilo promaklo da se i tu ne da neka pogodnost kad su napadači u pitanju