Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
A bre Pablo, ova odbrana GBa me sahranila, iako ti ostatak tima nije bio nista posebno... Jedino da Vick podbaci, Maclin podivlja i Gould ubode 4,5 FGa...
Vlado jedno pitanje, kako zamisljas da Vick podbaci a Mclin podivlja u isto vreme?
Verovali ili ne gledao do kraja i patio se.
Da li komesar moze da namesta postavu drugih takmicara?Posto nisam siguran da cu biti u prilici da koristim internet do nedelje, idem na put na sajtu hotela pise da ima Wifi ali za svaki slucajako moze, zamolio bih da mi se zameni AP ako ne igra sa BJGE...Hvala!
Ja bih to odmah uradio posto koliko sam procitao AP je doubtful za utakmicu protiv Atlante. Naravno ako bude igrao nek ti komesar promeni BTW srecan put
Kapiram da se iciro predao, al mogao bi bar da namesti postavu... Obezbedio sam plej-of i nastavio tradiciju dugu xxx godina!
ajd da ti pokvarim veselje: nisi teoretski obezbedio playoff - evo ja sam na prvom mestu pa jos nemam onu "*" koja znaci PO clinched. Tabela nam je nevidjena, obicno 2-3 kola pre kraja mogu da izracunam sta treba za PO, sada necu ni da pokusavam, mada sam prilicno spokojan sa obzirom na br poena
Prvo nidzge zakazo ispite usred fantasy draft roka, a sad i ovaj cova nasao da putuje kad se biju odlucujuce bitke za PO, a sve preko mojih nejakih pleca. Neveruem