Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Burek je samo sa mesom, to ti je picnica.
Zadnjih godina je pica burek prejebao sve ostale bureke.
to onaj sa parizerom i kecapom
Tamo gde ja jedem je praska sunka i kackavalj, bez kecapa ili drugih namaza, malo je masniji ali je svetski, juce sam spucao 400gr rastavio sam se od zivota.
u međuvremenu, u Niš...
Da li u još nekom gradu osim Beograda burek mere na vagu? Ovde na jugu se seče na osmine.
aman bez pite, pite su slatke, pita moze da bude sa jabukama, ne sa sirom, bar kako su mene uciliopet prema nekom drugom pravilu burek je onaj frckani u tepsiji ko zmija na nokiji, a pite su slaganemozemo do sutrao ovome, sve zavisi od prostora i kako je ko naucio.za mene je sirnica ono lisnato testo sa sirom, a burek sa sirom je burek sa sirom.
Pa koliko je to parčence odna, gde god da sam do sada jeo u PA ili negde drugde se seče na 1/4.
Osmina je otprilike kao pola četvrtine.
Gde se ovo nalazi, možda i probam.
jebes ti osminu bureka.
http://jugmedia.info/2013/12/09/hit-nisu-burek-sa-bananom-eurokremom/ne piše, možda poznaš neki hint
To si pomesao sa nekom drugom drzavom
Ono što bi starr(ac) i ostali forumaši koji su poreklom s one strane Drine mogli da vam potvrde jeste da burek može da bude samo sa mesom, sve ostalo su pite. Stoga je vaša rasprava pogrešna od samog starta. Ne može burek da bude loš jer je loš sir, jer to onda uopšte nije burek.
nego zaboravili ste na prazan burek ! jel to pita ili je burek ili nesto trece ?
Al da nije puno masna