Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
"Šta je, šta me zoveš?"Nista druze, slobodan si. Gazda, dajem otkaz, evo malo za cokoladu.
Bas tako... Jedino je pitanje da li bi je sutra neko docekao na ulici, kada bi taj konj konacno skontao sta je moglo da se desi sa parama
Realno, sa 200000€ porodica može da započne potpuno novi život bilo gde u svetu. Cenim da bi kanadsku vizu dobili bez porblema, kada bi se obavezali da ulože bar pola te sume.
au matori, ne da me ne bi grizla savest...dao bih istog momenta otkaz, uzeo stan, otvorio firmu, a resto na stednju
Uffff, teško da predstavljaju narod... Posmatraj to ovako... Međunarodna Železnička Unija odluči da organizuje takmičenje u pevanju. Svaka članica ima pravo da pošalje po jednog predstavnika a Železnice Srbije odluče da pošalju Željka Joksimovića, našeg pevača i kompozitora najvišeg ranga. Da li bi se ti i tada toliko potresao što ti nisu omogućili da potrošiš nekoliko desetina dinara na par SMS-ova? editNa kakvu sam glupost spucao petstoti post.
dvaput mesečno?
Dobro je da ove godine neće biti Beovizije. Bar tu da uštedimo neku paru.
Ma kome šište jaja za tu Evroviziju
napase mi se muda ceo RTS na celu sa tijanicem. placam ih dva puta mesecno, a oni rade sta stignu.zapalio bi celu zgradu. postedeo bih samo maju i dusicu.