Zaboravih skroz da se utakmica igra danas, pogledao samo 4. cetvrtinu i produzetak. Odlicna igra Partizana. Najpozitivnije iznenadjenje je mali Bogdan. Za reprezentaciju je uvek bio sjajan, i stvarno mi nije jasno zasto mu ranije nije bila ukazana prilika. Od kad u Srbiji nije bilo ovakvog igraca, milina gledati u napadu, moze da pomogne u organizaciji, dobar dribling, lep sut. Musli izgleda odlucio da se bavi kosarkom, i odmah se vidi rezultat. Nije dzaba dominirao mladjim kategorijama. Ovo sto sam ja gledao, lagano je nadigrao Krstica. Francuz malo siluje, ali pravi kosarkaski pokreti. I neverovatna je tuga znati da decko koji je bio egal sa njim na EP (cak ga u finisu i nadigrao) sedi na klupi, ne dobija sansu. Naravno, na Cveleta mislim, i kad udje, ne sme da dira loptu
Od Lucica sam ocekivao vise. Od ostatak tima, najvise pokazao Bertrans. Ko je cuvao Teodosica? Odlicna odbrana.
Gledao sam CSKA prosle nedelje protiv Lijetusa, i uopste mi se ne svidja ova ekipa, meka, cak nema ni nekog posebnog kvaliteta. Jedva su pobedili Litvance, koji su ove godine raspad. Vims i Teodosic jedino igraju. Krijapa je koristan, ali ima dana kad ne moze nista u napadu da uradi. Krstic je posebna prica. Od sredine prosle sezone, ne moze da se sastavi. U zivotu nisam gledao da neko igra gore odbranu. Trom, ne moze da lupi blokadu (0,6 u EL u karijeri), ne pomaze, prosek u skoku, ispod proseka u coveku, kao i u reprezentaciji ne izlazi da pomaze Teu kad njegov igrac pravi blok, vec ostane oko linije za slobodna i gleda. Uzas! Teo je poprilicno iznenadjenje sto se tice odbrane, i u kvalifikacije je igrao sa posebnom energijom i bio verovatno i najbolji u odbrani tamo, a prenelo se i u sezonu. Ukrao je 2 lopte na cistu kretnju i razmisljanje. Steta sto niko vise u reprezentaciji ne igra odbranu, bilo bi lepo viseti kako bi to izgledalo. Mozda kad Lucic i Novica budu zdravi, i kad nadjemo bar jednog centra/krilo koji moze da sacuva reket...