Izgleda nisam jedini koji misli da Klauni nije bas najbolji protiv trcanja, njegov DC ima slicno misljenje, bar 15ak dauna je bio na klupi kad se ocekivalo trcanje. Mada, nocas mi je bio bolji nego protiv Vandija. Nisu toliko isli na njega u trcanju, imao je 2-3 fina zaustavljanja. Sto se tice pas rasa, imao je jedan odlican potez gde je skino blokove dvojice igraca (mada, nijedan nije bio linijas), jos jednom je prosao blokera, i skinuo je dva pasa. Ovo sto sam do sada video (gledacu ga i sledece nedelje) deluje fino, ali zaista nista spektakularno (sem njegovih fizikalija), recimo, Suh je bio mnogo, mnogo bolji koledz igrac. Zbog svoje gradje (JPP/Aldon/Cendler) ima sanse da bude jako odlican igrac, ali mi se cini da nema njihovu snagu. S druge strane, Mingo i Mongomeri se isto nisu bas posebno pokazali, iako su skupili po sek, Mongomeri nije bio ni blokiran, dok je Mingo pretrcao svog cuvara, ostatak meca se bas i nisu videli...
Dzio Bernard je nastavio sa svojim terorom i doneo pobedu Tar Hilsima protiv Majamija