"We’re six games into the season and average isn’t good enough. I know the potential of our team and insist on maximizing it,” Reid said in a statement from the team.
Debeli magarac, pogresnog koordinatora je otpustio.
DC je bila ocekivana promena. Covek se ponovo pogubio. Izgubili smo utakmicu jer je on odlucio da igra svoju zonu, iako je Namdi igrao svoj najbolji mec od kako je dosao u Filu. Mec je izgubila odbrana, 17 poena za cetvrtinu, iako si znao da protivnik moze samo pasom, i treci mec za redom nismo skupili nijedan sek. Kad je Namdi rekao posle meca sto je rekao, znao sam da je ili njegov ili Kastiljov kraj dosao. Kad je Tod dosao u tim rekao sam da je to sledeci DC, a mozda i HC. U napadau nemamo tako nesto, ko god bi dosao, doneo bi potpunu promenu, a to ne moze sad da se radi, u srd sezone. Na kraju sezone, ako kojim slucajem Rid ostane, onda ce i Marti da pakuje kofere, a nadam se i Vik, ima nekih budala koje ce za njega dati pik, siguran sam.
Možda oba debela morža odu na kraju sezone?
Bez pobede u PO, Rid je zavrsio pricu u Fili, a ni tad nije sigurno da li ce ostati. Ja sam do sada bio za to da ostane, zato sto je tesko naci dobrog trenera, ali posle ovog poslednjeg meca, nema vise price, SB ili cao. Toliko su mi se smucili da nisam mogao da gledam ostatak meceva tog dana iako sam jedva cekao neke meceve...