Dildo je mene ranije napusio sto sam zastupao misljenje da ce Ponder biti dobar QB u NFL-u i pre nego sto je odigrao utakmicu u istom. Kao nema on sanse.
Tebow nije rookie, covek bi ocekivao do sad da je bar malo ispeglao mehaniku. Ali, 'ajde, da vidimo da li ce to da ide brze sada kada je starter zvanicno. Ima mnogo da radi, ali, ako playbook srede da mu ide u korist, moglo bi od njega nesto da ispadne. Retki su QB-ovi koji mogu da urade nesto bez dobrog sistema koji im odgovara. Sad mi sledi flame posle ovoga, ali ovo govorim samo kao primer i ne zelim da poredim njih kao igrace skroz, vec samo taj jedan segment.
Pogledajte Colts-e bez Manning-a, to pokazuje kako jedan igrac moze da utice na ceo tim i ceo napad. OK, jasno da Painter i Orlovsky (niti Collins u ovim godinama) nisu igraci koji valjaju mnogo cemu, ali razlika je enormna. Bio Peyton pussy ili ne, covek zasluzuje respekt zbog toga bar. Sa druge strane, videli smo i dobar sistem u Patriots-ima, a videli smo i koliki je bio njihov drop-off kada se Brady onomad povredio i kako ga je zamenio tada nepoznati Cassel.