Ne razumem zasto bi neko zeleo da benchuje multi-probowlera u korist rookie dual threat quarterbacka koji redovno nemaju pojma u NFL. Jel tako Gile?
Brate Šomi, zbog dobrih starih vremena koje smo proveli zajedno harajući po Conquer worldu (zajedno sa tada mlađahnim Nikšicom) praviću se da nisam ni primetio sarkazam koji provejava kroz tvoj komentar (Watson > Jackson).

Pre svega pitanje rokade QBs u Dallasu je diskutabilno zbog, najmanje, dva razloga:
1. zato što Prescott igra zaista dobro i
2. zato što rokadu inicira JJ lično jer je emotivno vezan za Romoa.
Što se tiče onog prvog, svi koji sa skepsom i sumnjom gledaju na Prescottovu igru, gotovo izvesno ne bi tako pričali da dotični igra za njihov tim.
Imati na poziciji QB igrača koji je mlad, ima veliki talenat, disciplinovan je, poštuje timska pravila, ne pravi probleme i ekscece izvan terena i u odličnoj je formi - to bi poželeo svako za svoj tim.
Da li ga neko voli ili ne, to je potpuno druga tema, ali dečko je definitivno dobar. Što ne znači da će biti dobar zauvek, ali ove godine mu očigledno dobro ide.
E sada, da li vraćati ulupanog i izudaranog Romoa i nadati se da će izdržati celu sezonu, to je stvar izbora u Dallasu, ali ja bih ostavio Prescotta da odigra celu sezonu.
I inače ta priča oko vraćanja dugova QBs koji su na ovaj ili onaj način zadužili klub je klasična priča samoupravnog socijalizma. Svaki taj QB je dobio maaaasne pare za sve što je uradio i niko mu ništa ne duguje.
Ja bi sutra pustio Rodgersa da ode iz GB kada bi na rosteru imao nekoga kao što je Prescott. Šta će mi QB čak i kao Rodgers ako mu se više ne igra?
Sada ta priča Rodgers je doneo SB 2011. daj da ga pustimo da se izdrkava narednu deceniju, to je za mene sve bespredmetno i glupo.
Isto tako i Romo. Dobio si $300 miliona za sve što si uradio, ali sada su došli mlađi koji su pri tome i odlični.
Naravno, možda bi Romo i trebao da ostane startni QB kada bi bio zdrav, jer njegov kvalitet je neosporan, ali šta sve ima u njegovom zdravstvenom kartonu to je strašno. Čudo je još uvek na svojim nogama.
Znači, da je zdrav, pa da i razmislim, ali ovako povređen, što se mene tiče, ne bi trebao da dobije prednost ispred Prescotta.
Što se tiče drugog razloga, to je čisti hir J. Jonesa jer mu se eto može. Odlučio je kao gazda da će Romo po svaku cenu još jednom probati da se dokopa SB-a, a sada da li se to fanovima sviđa ili ne, jebi ga. O tome nekom drugom prilikom.
Ja lično verujem da Dallas ima veće šanse sa Prescottom da dodje do SB nego sa Romom u ovakvom zdravstvenom stanju.