Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Maninng MPV realno!Toliko je valuable da ce Coltsi bez njega imati 0-16
Tibou će ili da postane poket paser, ili će da čeka da ga u skorije vreme izlome ko sličku, pa da završi karijeru koja još nije ni počela. Slično važi i z Pondera iz Minesote. Nisam oduševljen ni jednim ni drugim. Met Ajs je recimo od prve utakmice pokazao da na njega može da se računa, ove godine je to Njuton, koji podseća na Mekneba iz mlađih dana. Staford je imao šarene utakmice, ali se ipak video potencijal (velika mana su mu je staklena skeletnomišićna struktura), pa je čak i jedan Bredford pokazao da može da se uklopi solidno u gubitnički tim. Iako sam mislio da Tibou može dosta toga da pruži u NFL i da može da bude neko tipa Big Bena, mislim da sam se prevario.
Ti nisi pratio pre-season i komicne izjave tvog coveka Elwaya?
Dildo je mene ranije napusio sto sam zastupao misljenje da ce Ponder biti dobar QB u NFL-u i pre nego sto je odigrao utakmicu u istom. Kao nema on sanse.Tebow nije rookie, covek bi ocekivao do sad da je bar malo ispeglao mehaniku. Ali, 'ajde, da vidimo da li ce to da ide brze sada kada je starter zvanicno. Ima mnogo da radi, ali, ako playbook srede da mu ide u korist, moglo bi od njega nesto da ispadne. Retki su QB-ovi koji mogu da urade nesto bez dobrog sistema koji im odgovara. Sad mi sledi flame posle ovoga, ali ovo govorim samo kao primer i ne zelim da poredim njih kao igrace skroz, vec samo taj jedan segment.Pogledajte Colts-e bez Manning-a, to pokazuje kako jedan igrac moze da utice na ceo tim i ceo napad. OK, jasno da Painter i Orlovsky (niti Collins u ovim godinama) nisu igraci koji valjaju mnogo cemu, ali razlika je enormna. Bio Peyton pussy ili ne, covek zasluzuje respekt zbog toga bar. Sa druge strane, videli smo i dobar sistem u Patriots-ima, a videli smo i koliki je bio njihov drop-off kada se Brady onomad povredio i kako ga je zamenio tada nepoznati Cassel.
opet te provokacije.. a nikako da se matematika nauci:3>>>>>>>1 (i to protiv sexy rexya )
Istina za single read. Ali valjda i to moze da se nauci.
Može kurac. Ko što je Boller naučio...Mada ja rekoh da će Ponder biti najbolji QB u ovoj klasi posle Malleta. Juče je samo potvrdio composure i preciznost.
Jok ti bi
Pratio i covek nista nije rekao protiv njega. Rekao da tek treba da se dokaze sto je i tacno. To sto gomila novinara kenja da ga ne gotive jer je covek nasledjen od prethodnog rezima, ne znaci da ga ne podrzavaju. U suprotnom mogli su da uzmu nesto za njega pred pocetak sezone, ako vec misle da je Quinn dobar backup.
pa nije igrao brejdi
Jel po tebi Newton pocket passer? Covek igra prototype playbook koji je potreban i Tebowu...
I dalje stojim da od njega nece biti dobar QB. Covek je imao 3 sezone na Florida St. da pokaze koliko vredi, to se nije dogodilo. Covek je bio klasican manager, do te mere da nisu mogli da otvore neki ljudski passing napad sa njim ispod centra. Ruka je nekonstantna strasno. Bobma Jenkinsu je podbacena bila ovaj morao da kaska da bi uhvatio, sreca pa je bio propao coverage.Gledaj tekmu lepo, prati glavu i readove, ne zna gde se nalazi. Single read i pali...
A McNabb je tad bio? Scrambller, bez strpljenja u pocketu, vadio se nogama iz sranja. Hmmmmm to mu dodje ista sorta kao Tebow i Newton. Druga stvar koliko je ko precizan, prototip je isti. Tako ih treba tretirati, kao i McNaira sto su i sl.
u pravu, isti prototip igraca. jedina razlika je u tome sto su Newton i McNair QBovi a Tebow FB
Čuo sam nevjerovatan podatak da je Tebow-ov dres treći najprodavaniji dres u americi...
Sledece godine ce biti prvi...
among inactive players
McNair je bio gori QB od Tebowa kad je dosao u ligu i poceo da igra. Druga prica sta je bio kada je proslo 6-7 godina...