nisam sve još pročitao, ali zujo je manje više sve bitno pokrio.
dakle, nemam ništa protiv predloga, naprotiv, ali evo redom:
- da li onda NS ekipa kupuje meso (glupo da mi donosimo iz BG i rizikujemo da vrisne na eventualnoj vrućini)? Ako to bude dogovor, da li u NS ima dovoljno kvalitetnih mesara koje prodaju meso spremno za roštilj? Tu prevashodno mislim na vratovinu bez kosti (ali da bude marinirana, tj. usoljena). Ćevape i gurmanske pljeske pretpostavljam da neće biti problem naći, a što se kobaje tiče, Neoplanta (koja je, jel'te, iz Novog Sada) ima odlične roštiljske kobasice (pakovanje od po šes' komada).
možda nema k'o u Niš, ali što bi bilo lošije od BG-a?
ako treba mogu i sam da mariniram i sredim do želji.
istina, nemam pojma gde i kakav je kvalitet, ali ima vremena da se proveri.
- da li NS ekipa nabavlja i piće?
ne vidim problem, samo ne umem da procenjujem koliko čega.
doduše, ja nikad ne znam hoću li imati para, ali biće neki evrić, ako zagusti. a tu su i ova dvojica na kraju krajeva...
- da li NS ekipa nabavlja ostatak infrastrukture - roštilj, ćumur, stare novine?
ćumur, novine nisu problem, ali roštilj nemam niti znam ko ima.
- kakva je pokrivenost FG signalom mobilne telefonije, ima li HSDPA signala? Tu prevashodno mislim na najkvalitetnijeg operatora u Srbiji, jer u tom slučaju nemamo dodatne troškove?
to stvarno ne znam što nas pitaš.
- pošto na FG nisam bio nekih 30-ak godina, kada me tetka vodila na Stražilovo, ima li tamo pogodnih klupica i stolova sa onim "pečurkama", da sednemo k'o ljudi
ovo je potencijalni problem, ima ih na dosta mesta, ali ne preterano puno, do 3 po lokaciji, koje su uglavnom pored puta te koje znam, a budući da je vikend, biće gusto. možda negde ima i roštilj ili nešto prihvatljivo.
- imamo li tamo neku struju da eventualno dopunimo lap-topove i telefone?
jedino ako ima neko adapter za auto-upaljač, da ne računamo na planinske domove i sl. koji možda i nemaju struju.
sve u svemu mora se proveriti detaljnije.
možda bi mogli i do mene u ZR?
tamo je sve rešeno, osim ako nema nešto drugo organizovano, nikad se ne zna.