Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Verovatno je sam sakrio. Gore desno ima strelica za proširenje ili smanjenje zaglavlja
Verovatno je sam sakrio.
Zasto moji novi dynasty threadovi cekaju odobrenje admina?
E to sam ja hteo tebe da pitam. Sta ti radis naopako (drugacije od ostalih) kod otvaranja threadova da postanu ovakvi?Mi nemamo tu opciju da mozemo da uradimo approve. Koliko sam pogubio vremena i zivaca da otkrijem sta da radim s tvojim postovima... i jedino sto sam na kraju otkrio je - ako ga premestim negde drugde, pa vratim u dynasty, da se posle toga vidi.
Otvorio sam 2 threada, jedan u Dynastu, drugi u sekciji Obavestenja. Nijedan jos nije vidljiv.Nista, neko drugi ce morati da preuzme stafetu Dynasty weekly threadova.
Jel otvaraš topice sa Tapatalkom?
Olde, ajde probaj sada
Pozdrav svima, istice vam domen uskoro :-). Dobio sam obavestenje od Oriona na email koji retko koristim, a ne znam ni da li lordnex koristi staru adresu koju jos imam. Zvali su mog caleta na moj stari broj, tako da im je bas stalo da produzite .@lordnex
ja neću da pomažem.al mogo bih da investiram ako budem imao napismeno da će da mi se piše % u vlasničkoj strukturi i mesto u UO, što da ne.