Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Aj sad kad se tekma završila da odgovorim...Kakve veze ima što su metuzalemi? Pa ta 10 year teorija ako i ima smisla više bi značila u njihovo vreme. Tada igrači, naročito oni najbolji, nisu menjali timove pa su najbolje ekipe mogle dugo da ostanu na okupu i moglo bi se govoriti o nekom zasićenju.U današnje vreme je naučna fantastika da više od 2-3 igrača ostanu zajedno u timu desetak godina. Čak se i trenerski pomoćnici menjaju kao čarape.
Ajde da ne mešamo nestrpljenje i zasićenje. To su kontradiktorne stvari i ne mogu istovremeno da budu problem.
I to sto kazes. Recimo Dick Lebeau i Monte Kiffin su neki ljudi koji bi po meni trebali da udju u HOF. Mada ja mislim da su trebali i Don Coryell-a da ubace, ali se oni jos neckaju.
ali LeBeau je HoFer kao igrač, a ne kao trener.
Jeste ali veliko pitanje je da li bi ga se neko setio za HoF da nije imao sjajnu trenersku karijeru.
Da si ziv i zdrav LeBeau u HOFu od 2010. Doduse on je bio nesto kratko i HC u Benglasima. PS Zar Kiffin stvarno nikada nije bio HC? :O
Izgleda da Clay dobar trener baš dosta nedostaje u pass rushu Green Bay Packersima...
Izgleda da je Mike Daniels dobro poludio nakon utakmice s Coltsima. Izludilo ga što su imali katastrofalan pass rush dvije utakmice za redom protiv loših OL.Baš me zanima tko je bio meta. Perry? Dečko je izgledao odlično na početku sezone, ali zadnje dvije tekme je odigrao katastrofalno. Šteta što nemamo više bandita poput Danielsa da prodrmaju ekipu.
Cak i da Packersi preokrenu ovo i da na kraju bude 80:21, ocigledno je da je vreme za promene.U ekipi ozbiljno neke stvari ne stimaju i prosto je neverovatno, sto rece Waukesha, da protiv nas i Titansi izgledaju kao SB tim.
Sve je krenulo nizbrdo otkad nisi snimio pozdrav za Borotu i Dukica.
Sta ima tu loshe, to znaci da i vi igrate SB sada