Imam neki osecaj da ce kod vas doci do vslikih promena posle sezone,na svim novoima u klubu
AR,cini mi se,pitanje je dana kada ce da eksplodira od nakupljenih frustracija
Ovde je to stalna tema. Ta debata o odnosima i stanju u timu.
Vec milion puta sam izneo svoje misljenje da je locker room autoritet McCarthyja vrlo diskutabilan i da je vrlo moguce da grupa vaznih igraca na celu sa Rodgersom nije u dobrim odnosima sa MM.
Nazalost, ovogodisnji teror sa povredama ce jos jednom zamaskirati tu pricu i veliko je pitanje sta ce biti na kraju sezone.
McCarthy je trener koji ce u roku od sat vremena dobiti novi posao u slucaju da ga GB otpusti, pola lige bi zelelo takvog HC u svom timu, ali je i cinjenica da je bio na celu jedne super talentovane ekipe koja je svake godine u poslednjih pet godina proglasavana za vrlo jakog SB kandidata, a nije uradila nista od 2011.
Potrosene su najbolje godine Rodgersa i Nelsona posebno i to je sada nemoguce nadomestiti.
Zbog svega sto se desava na kraju cemo opet doziveti da nam franchise QB igra za divizijske rivale.
Nasim najboljim igracima prozor se polako zatvara i sta ce sutra biti to samo front office zna.
Da su pametni krenuli bi u rebuild lagano, pocevsi od QB pozicije.