Author Topic: 2025 International Games  (Read 310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordnex

• Administrator
    • View Profile
    • www.sql-kefalo.net
2025 International Games
« on: May 13, 2025, 03:48:30 pm »

Offline starr

• Global Moderator
    • View Profile
Re: 2025 International Games
« Reply #1 on: May 13, 2025, 05:11:33 pm »
Skoro pola lige igra meč van SAD.

Offline ulero

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: May 13, 2025, 05:26:59 pm »
Jos da posalju kasvetni tim u Evropu i bog da nas vidi  :facts:

Offline lordnex

• Administrator
    • View Profile
    • www.sql-kefalo.net
« Reply #3 on: May 13, 2025, 05:27:50 pm »
When will tickets go on sale?
Ticket sale dates will be confirmed in due course, but it is not expected tickets will be available for sale until June/July 2025.

How will the sales process work?
Full details of the ticket sales process will be available in due course.

Who will be selling the tickets (i.e., Ticketmaster)?
Full details of the ticket sales process, including who will be facilitating the ticket sales, will be available in due course.

How much will tickets cost?
Ticket prices are not currently available. All details will be made available in due course.

Offline Pablo

• HOF
    • View Profile
« Reply #4 on: May 13, 2025, 07:59:55 pm »
The Commanders will play the Dolphins in Madrid, Spain on November 16.

Opa, pristojna lokacija, fantasy matchup iz snova, potencijal za 70+ poena  :rock:

Offline zujo23

• Probowl
  • Jašta, brate!
    • View Profile
« Reply #5 on: May 13, 2025, 10:48:34 pm »
When will tickets go on sale?
Ticket sale dates will be confirmed in due course, but it is not expected tickets will be available for sale until June/July 2025.

How will the sales process work?
Full details of the ticket sales process will be available in due course.

Who will be selling the tickets (i.e., Ticketmaster)?
Full details of the ticket sales process, including who will be facilitating the ticket sales, will be available in due course.

How much will tickets cost?
Ticket prices are not currently available. All details will be made available in due course.
Za ovo nemoj da se nadaš, ja sam karte za Minhen kupio preko viagogo, redovna cena im je bila 83 evra, ja sam plaćao po 140 (i onda su mi na kraju, pred sam checkout, rekli da ima i njihov handling fee od 40 evra po karti), tako da računaj da ćeš platiti face value X 2 (ili više)... Mada, lord je programer, možda napravi neki kod da uspe da kupi karte u redovnoj prodaji :D

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Grakću gavrani -
još dublje u jaknu
uvlačim glavu.

Majčina senka
preko cele sobe -
loži peć u mraku.

"Život nam uglavnom vraća ono što dajemo drugima" - Ivo Andrić

"We make living based on what we get, and we make a life based on what we give" - Winston Churchill

Offline Tedimed

• Veteran
    • View Profile
« Reply #6 on: May 19, 2025, 04:16:58 pm »
Za ovo nemoj da se nadaš, ja sam karte za Minhen kupio preko viagogo, redovna cena im je bila 83 evra, ja sam plaćao po 140 (i onda su mi na kraju, pred sam checkout, rekli da ima i njihov handling fee od 40 evra po karti), tako da računaj da ćeš platiti face value X 2 (ili više)... Mada, lord je programer, možda napravi neki kod da uspe da kupi karte u redovnoj prodaji :D

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Banda lopovska. I ovde ista prica. Onih par utakmica sto sam bio uzivo, nikada nisam uspeo da nadjem kartu po "face value". Uvek preko ovih prevaranata tipa Ticketmastera....koji em prodaju za vise, em dodaju svoje fees. Par puta smo nas troje bili na tri racunara, i istovremeno na telefonu, pre vremena cak poceli da se logujemo da budemo tacni kad pocinje "normalna" prodaja i nismo mogli ni da prismrdimo normalnim kartama. Ko sto rekoh, banda lopovska. Sad nesto ovde muljaju da usvoje zakon koji ce im zabraniti da dodaju te fees...ali ne lipsi magarce do zelene trave.
I ovaj Madrid stvarno izgleda super primamljivo. :)
« Last Edit: May 19, 2025, 04:28:56 pm by lordnex »