X-Men First Class je zaista odlican! A ja sam cak skoro na jednoj svadbi upoznao i jednog glumca iz tog filma (malu ulogu ima)
Veci sam Marvel nego DC fan, i veoma sam pristrasan sto se X-Men-a tice, tako da su mi svi bili odlicni. Mada gaf sa Deadpool-om se mogao izbeci. Svakako.
Spiderman mi se uopste nije svideo, previse njanja, a ionako ga ne gotivim. Daredevil, Elektra, Green Lantern, Captain America su mi njesra zivo, takodje. Thor-a sam nesto malo gledao, mada mi nije bas bio zanimljiv, ali dacu mu jos jednu sansu.
IronMan 1 je sasvim dobar, dvojku nikako da odgledam. Novi Batman-i su mi odlicni (a tek igre), a i Blade su dobro odradili ranije (trojka je slabiji). The Incredible Hulk sa Norton-om je bio odlican isto. Tako da The Avengers cekam prilicno ravnodusno, jer me ta prica ne zanima toliko, a i vise je promasaja nego dobrih projekata bilo od strane Marvel-a, po mom misljenju. Pored Batman-a od DC-a su mi se dopali Watchmen-i, ali ja nisam neki fan tog serijala, pa mozda zato nisam imao razloga da kritikujem film.
Dark Horse stripovi su imali solidne ekranizacije, ako ne kvalitetne, onda bar zanimimljive. Naravno, Hellboy prednjaci sto se mene tice. A kada sam bio klinac The Mask mi je bila jedna od omiljenih komedija
Zeljno iscekujem Deadpool film jer ga mnogo gotivim, samo da tu ne podbace. A ni 100 bullets ne bi bio na odmet da ekranizuju