Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vidi ovo... Stigla mi je push notifikacija da si citirao moj post, i preko nje sam uspeo da pokrenem tapatalk (ovo sad kucam preko njega)... Sad ću da izađem i da probam da uđem „regularno”, cenim da me neće pustiti...
Pa mogao si i ti da citiras moj post, da probam i ja
...za $2.99
evo...
Kad spominješ plaćanje na play.google... Kako se to radi? Za bilo koju aplikaciju koja se plaća piše mi da nije kompatibilna sa mojim uređajem. A to je glupost jer dosta njih provereno radi.
Dakle kada napravis shortcut na telefonu na pojedinacne forume radi...Kad probas da udjes otvaranjem samog programa i dobijes listu omiljenih foruma onda ti iskoci provera verzije...
pomislio sam da je to u pitanju, ali mi nije palo na pamet da vi nemate prečicu za EZ
imam vise foruma
imam vise foruma na kojima sam podjednako "glavni i odgovorni"
Ali samo jednom treba precica.
Ajde sada neka neko odradi dve stvari:1) citira ovaj moj post; i2) objasni mi kako se pravi prečica u TT-u za naš forum
long click na desktop telefona gde zelis preciicu, pa onda kad biras izmedju app/widget/shortcut - biras shortcut - pa nadjes tapatalk -> pa endzone .... ili tako nesto slicno, zavisno od telefona
Bah, na jebenom Šljamsungu postoje samo varijante app/widget/folder za dodavanje na home screen, nema nigde opcije shortcut...
Jebote, vid' stvarno! Koliko dugo dok ne provale?
Što? Šta su ti skrivili?
Staja kao studira neke ekonomije, biznise, pičke materine, a još nije čuo za koncept free trial-a
Pa razmem ja da ni kod babe nema za "đabe" ali što šupak meraklije zabraniše da se ti može platiti/skinuti u Srbiji, nego je totalno zabranjena lokacija.
zabraniše da se ti može platiti/skinuti u Srbiji, nego je totalno zabranjena lokacija.
Pola godine šljakam Forum preko TT, i sada nema nikakva mogućnost da se skine...
to je do Googlea, nije do TT
Razlog više da te ne grize savest kada skineš app sa drugog sajta.
A što bi skidao, ako već imaš?