Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 9 Guests are viewing this topic.
Slažem se za Wire da ide nabolje u svakom serijalu. Prvi mi je bi katastrofalno dosadan, ali sam ga odgledao. Onda sam posle par meseci slučajno odgledao prvu epizodu druge sezone i navuko se.
Hm, meni je bilo obrnuto. Ja sam se navukao kod prve sezone, a druga mi je bila smor dobrim delom. Vise me je drzalo o sto znam da posle biva sve bolje. Mislim, poljaci koji se napijaju i organizovane crnje koje diluju, jbg, ocigledno je da je prva sezona bila jebenija. Samo da izuzmemo zajebane Grke iz druge sezone.
Ja standardno kasnim, tako tek sad zavrsavam S2 Big Bang Theory-a, a jos kad nahvaliste Wire, stavljam veceras da se skida.
Ovo neka zajebancija serija?
Ukusi su različiti. Ja obično izbegavam svu tematiku koja ima veze se crncima.
Istina. Mada, ne znam kako si onda dosao do AF-a.
AF je zabava, nema veze sa crnačkim životom.
Kayden Kross(ovde ide onaj drk smiley)
Ova Walking dead ne izgleda kao losa, gledao sam prvu sezonu i onako gledljiva je.
Je l' ima neko invite za bit-hdtv.com
Uhh serije koje ja trenutno pratim su :1. Sons of Anarchy2. Homeland3. Castle4. Two and Half Man5. Terra Nova6. Unforgettable7. Person of Interest 8. Breakout kings 9. White Collar10. House M.D.11. Haven12. Pretty Little Liarsima ih još ali se trenutno nemrem sjetiti
Čim te prime Čim te prime u EU, odma ti oduzmu život. Cccc
ja ne znam kako ti uspes skinuti sve ovo, ne jos i pogledati
Ej, nisam rekao da je kao X-files, samo da sam ja takav utisak stekao iz par trailera i kritika. Nisam je još odgledao, trenutno sam zaokupljen Dexterom.
tvoj život je ustvari serija