Samo da napomenem da je pocela poslednja sezona “The Expanse”.

Pederi daju nedelju za nedelju tako da cu sacekati da se sve zavrsi pa da na miru odgledam sve u cugu.
Inace, novi Dexter je poceo malo “mlako” ali poslednje 2-3 epizode razbise. Moram da priznam da nisam ocekivao da ce biti ok, medjutim sad jedva cekam novu epizodu. (Ovo ne mogu da cekam kao Expanse😂).
I jos nesto….ako vam pod ruku dodje Invasion…preskocite u SIROKOM luku. Izdrzao sam svih 10 epizoda i stvarno ne znam na kojim sam drogama bio, jer ono je govno nevidjeno. Sve su mogli da stave u 2 epizode plafon, ocajno objasnjenje, duuuge scene. Ne znam koji je andrak Amerima da pokusavaju da naprave umetnicki film kad ne mogu to da urade pa da se okrenu naglavacke. Samo naprave smor.
Isto kao za Zaduzbinu. Progutao knjige davno davno. Jedan od najboljih zanrovskih serijala u istoriji SF i oni ga useru do balcaka. Da nije bilo poslednje 2-3 epizode koje su gledljive bio bi jos gori uzas.
Zaboravih “The Wheel of time”… pogledao prve dve epizode i ono…ok. Gledljivo, samo nista wow. Vec vidjeno. Dobra gluma, SGI korektan, ali kao da mu nesto fali. Odgledacu definitivno sve, ali cu sacekati da se izredjaju epizode pa da i to vidim u 2-3 cuga. Doduse bice “cupavo” jer i The Witcher dolazi ove nedelje.👍
Ups…jos i ovo…za one koji cene Star track…Discovery je izasao sa novom sezonom, ali opet nedelja za nedeljom. Gledace se, ali se ipak ceka sa nestrpljenjem “ST Picard”. Druga sezona dolazi u februaru🎉🎊