Делује тако...плус ови лудаци нису дали бар једну казну Максу за оно шта је радио у Бразилу(притом као другу не мислим на лелујање стазом за шта је упозорен, већ на сам почетак и дуел са Ботасом), тако да ће сад бити малтене немогуће претећи некога уколико није баш озбиљна разлика у брзини, а делује да ће Хамилтон имати пол позиције до краја сезоне ако се нешто епохално не промени. Макс још можда попасе казну данас јер није успорио у току квалификација у трећем сектору где су биле жуте заставице, а притом је било јасно након прва два сектора да не може до првог места...баш небулозно и од стране њега и од стране тима ако му нису дрекнули преко радија да успори.
Не знам шта се дешава са оном причом Ред Була да ће уложити жалбу на задње крило Хамилтоновог болида где се виде неки трагови који могу да се протумаче да је долазило до савијања...али ако је тако нешто једина нада да добијемо занимљив крај сезоне, онда не ваља.
Иначе, неки наш клинац победио у шпанској формули 4, био гост код лудог Срђана у подкасту пре неки дан.