Ja sam juce poceo da je igram, posto sam hteo da predjem pre I i II, i naterah se keca da predjem nekako, bas sam otegao bio. Znao sam od ranije da je repetativan, ali sam hteo da imam sve zavrseno, pa sam i to odradio nekako. Pa sam presao II, a ranije sam presao dobar deo, i onda burazer izbrisao igru, tako da sam morao i to ispocetka. I, eto, na kraju dodjoh do III, sto je ono sto sam i cekao. Kapiram da ce biti razocaranja, ali meni je taj period zanimljiv, odrastao sam uz Komandanta Marka i Velikog Bleka, pa Colonization prastari, Sid-a Meier-a...
Igram vec nekoliko misija sa Connor-om i nije mi dosadno za sad. Smara me deo sa Desmond-om, ali se nadam da nece biti previse toga.
Sto se tice price, ne znam sta je toliko dobro u kecu, meni je ono bilo totalni klise, a i smor. Altair mi nije zanimljiv lik,ne volim arogantnost njegovu, mada se na kraju popravi utisak koliko-toliko. Drugi deo mi je bolji, svakako. Sto zbog toga sto su gradovi mnogo lepse odradjeni, zivlje je sve nekako, a i prica je bolja. Sta znam, to su moje impresije, a sve mi je nekako sveze, jer sam igrao jedno za drugim.