Cincinnati
Notable Prospects:
RB Isaiah Pead
DT Derek Wolfe
DL John Hughes
LB JK Schaffer
QB Zach Collaros
WR D.J. Woods
Miami (OH) - 3/1
Notable Prospects:
OL Brandon Brooks
Missouri - 3/1
Notable Prospects:
TE Michael Egnew
WR Jerrell Jackson
WR Wes Kemp
OL Austin Wuebbels
OL Dan Hoch
Pid je omaleni RB, imao jako dobru koledz karijeru, odlican i KR/PR. Ocekujem da ode od 3. do 5. runde, stim da je realnije da ode blize ovoj drugoj opciji. RB za treci daun i KR/PR, mogao bi biti vrlo isplativ pik.
Vulf je jedan od igraca koga sam ispratio kroz celu karijeru, mozda se i neko seca kako sam bio veliki fan Sinsinatija dok je Keli bio kod njih

Odlicna karijera, skupio negde 20 sekova i 40 TFL, odlicna 3 (3 tech). Jedan od 3 moje mete na toj poziciji za Filu (Koks u prvoj, Krik u drugoj, onda on) i bio bih bas zadovoljan kad bi zavrsio kod nas. Imamo dobre rezultate sa igracima sa Sinsinatija, nadam se da ce se nastaviti, naravno ako dodje kod nas.
KJ Safer je imao isto tako jako finu karijeru, 3 sezone 100+ teklova, 10ak sekova, ali je omanji (6-1, 225) tako da ce verovatno morati da se prebaci sa MLB na WLB.
Kolaros je bio dobar QB za koledz, ali ne verujem da ista moze da uradi u NFL. Mada, ako moze Tibo da igra...
Ovaj TE je tipican TE sa Mizurija, i za sada igraci koji su imali mnogo bolje koledz karijere od njega nisu uradili nista u NFL. On je imao slabije brojke, QB mu je bio bas los (bar u bacanju lopte), ali bi mogao da bude sasvim fina hvatacka opcija nekoj ekipi.