Ja ne znam sta se desilo ovim mojima u drugom poluvremenu. U prvom je bilo kao da gledam neki egzibicioni mec. Jedino kada je ponisten TD Gore-a, pa sa goal line-a nisu uspeli da unesuj loptu ni na 4th down-u u end zone. Mada, meni je delovalo na kraju da je Gore presao liniju, Harbaugh je bacio challenge, ali sudije iz ne znam kog razloga nisu promenile odluku, ali nebitno.
Drugo poluvreme je donelo dosta punt-ova. Cleveland je usporio igru trcanjem, a pas igra je bila isto losija nego u prvom delu i uglavnom su se forsirali kratki pasovi, pa se cesto desavalo da se ostane kratak za po jardu-dve za novi first down. Smith je imao jedan dug pas za Crabs-a, a najvise mi je bilo zao kada je Crabtree odlicno istrcao rutu, ostao neka 3-4 koraka ispred svog cuvara, a Smith ga prebacio. Da mu je lepo bacio, u najavi TD za nekih 7-ak jardi bar. Ali, dobro, sve nekako bolje funkcionise iz utakmicu u utkamicu. Braylon se vratio i odma' napad ima vise prostora za sve, kratka dodavanja za Crabs-a kada Braylon izvuce u dubinu DB-ove, samo jos da on bude 100% i mislim da ce i napad dosta eksplozivniji da bude.
Odbrana odlicna, izuzev onog big play-a na Cribbs-a. Ostalo, savrseno skoro. Konstantan pritisak na McCoy-a, 4-5 sack-ova (da ne proveravam sad), uglavnom dobar coverage, mada dosta zasluga za to ima pass rush. Culliver i dalje deluje kao odlican draft pick, Aldon Smith postaje zver, ponovo je imao sack...ne mogu da se zalim, kada je tim 6-1. Na sta sam se navikao u poslednjih 10-ak godina, ovo je fantasticno.