covece, ti kazes da se Freeman izgubi kada nema Blounta, a vama je Alex Smith QB?! 890884
nema sta da gledam pas Alexa Smitha, covek je u prve tri ipo nedelje uradio sta? u dve tekme nije bacio TD, u sve tri bacao ispod 200yds. covek do sada uspeva da ne izgubi tekme, i to je sve od njega. to je max cemu se mozes i nadati od njega. Freeman je covek koji i kada igra lose, odgovoran je za nase rezultate. nama jeste DL izdominirala poslednje dve tekme, ali kada je game on the line, Freeman je odradjivao svoje. i to radi iz tekme u tekmu, vec drugu godinu za redom. dobija nam utakmice. i to poredis njih dvojicu, sve govoreci kako je Freeman bio bolji, ali Alex Smith, covek koji ima manje jardi u tri tekme nego sto 50% lige baci u jednoj, je sada vec u rangu Bradyja, Montante i Bradshowa...
Willis, Bowman, Gore i Davis. tu je pocetak i kraj Ninersa. kakav bre Crabs i Alex Smith... cuj Niners passing game... ja sam u svom homerisanju makar malo realan, i ne mislim da je Freeman najbolji QB u ligi, svakako nije najbolji passer. ali je bolji od Alexa Smitha. zapravo, on je u svojoj najgoroj tekmi do sada pokazao 7x vise nego Alex Smith u svojoj NFL karijeri. jedina slicnost njih dvojice je sto su zaista sposobni sami da donesu pobedu. Alex Smith protivniku doduse, ali i to je nesto...