Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
da li je neko igrao minecraft?utisci?isplati li se kupovati?kakva su mape na serverima?postoje li nasi serveri?
Ja sam probao, ali mi se ne?to nije dopala. Ima? "narodne" verzije po netu, na kojima radi o online, pa probaj. Ako ti se sviđa, kupi.
Je li neko igrao Diablo III? Utisci? Ja sam pokusavao sa nekim simulacijama (valjda napravili neko govno da simulira kao da igras na Battle Net-u a u stvari igras LAN). U svakom slucaju jos uvek nista vredno pomena (eventualno da vidis kako izgleda igra).
ne priznajem ovaj forum dok se ne otvori madden topic !
isto tako fali i nezaobilazna NAJBITNIJA TEMA OD SVIH!!!!
doviđenja rođaci, nećemo se videti neko vreme, bratunga kreće da pegla wow. javite mi ko je uzeo ligu šampiona :|
Molim ljude koji misle da je gejming traćenje vremena/života/mladosti, da ne postuju na ovoj temi
Izasao danas, ali cenim da ce mi trebati jaci kompjuter za neki ozbiljan gaming.... Znaci treba ustedeti 30+400 jevreja i nekih cca 400 sati za igranje....
Samo treba biti umeren...ja sad na primer nemam vremena da se organizujem sa ekipom da pikam PES a ranije je bilo od 8 uvece do 5 ujutru Samo kazem da sam mladji, sigurno ne bih ponovo blejao do 5 uz video igru...do 3 bi bilo sasvim OK