Misija sa vozom?
Jok. Ovo...
oni mini aviončići
Jbm mu sve ko je napravi. Treba da digneš avionče sa daljinskim, s njim ubiješ 4 dilera i vratiš ga na krov zgrade. Ovo sa dilerima sam toliko izvežbao bio da sam mog'o jednom rukom da odradim ali kad se vraćam nazad obavezno mi nestane goriva i sruši se govno. Vrh je bio kad sam poslednji put igrao i kad mi je gorivo nestalo na samoj ivici krova, bukvalno pola sekunde pre kraja. Mislio sam da ću da eksplodiram tad koliko sam popizdeo.
Sa takvim nerviranjem ne može da se poredi ni situacija kad zasednem u fotelju da igram, a onda vidim da mi je klinac ostavio prazan joypad.
A Mafia 1 je imala čuvenu trku formule na kojoj su mnogi zaglavili.
Ovo se prelazilo na dva načina. Prvi, prečica kroz šumu kod onog bilboarda na krivini, a ko nije hteo da vara trebalo je samo da drži 2. mesto i bude što bliže 1. sve do poslednje krivine pred cilj i onda ga sprži na pravcu. Sad, to sada možda deluje komplikovano ali nije, ne nasrću na tebe kad si drugi ni blizu kao kad vodiš trku.
Ja ću za novaka da "pazarim klincu" ovaj Mafia trilogy pa se baš radujem ponovnom igranju keca.