Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
🤣Covek bio u mojoj srednjoj skoli. Tad bio normalan. Sta mu se desilo posle toga....ko zna.Sent from my iPhone using Tapatalk
Moć televizije u Americi. https://www.instagram.com/thesilentmajority_/p/Bo4FrggFE5x/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p6pymvuqc7f3
To je bilo pre nekoliko meseci, čini mi se. Koliko sam shvatio, jedna kompanije je vlasnik velikog broja lokalnih stanica i ima veliki uticaj na program. Amerikanci najviše veruju lokalnim vestima i mnogi ne znaju da je ta njihova lokalna TV stanica sve samo ne nezavisna i da ima takve trovačke priloge kao da je neka mreža poput FOX, CNN ili MSNBC...
Koliko sam shvatio, jedna kompanije je vlasnik velikog broja lokalnih stanica i ima veliki uticaj na program.
Kasnim, ali tek sad cuh za tu elitisticku zgradu na Zvezdari...
Мислим да је ово права тема.
Ovo je za Turbo Srbiju Nije mi jasno, zašto bi bilo ko ženio onakvo ljudsko biće
Strah me da pitam koji su to dvoje...
Ako ce ti biti lakse ne znam ni ja.
Betula kade bude otrkio Gugl ima da se šokira kako da ne znaš ljude a da saznaš u sekudni a da pritom sebe ne forsiraš u društvu sa pričom ko je taj ko je ovaj ko su ovi, ne gledam pink, ne slušam narodnjake, samo heavy metal itd itd
Pa ovaj je olimpijac. Sent from my iPhone using Tapatalk
Manje crnaca = manje rasizma Btw. na ovu tematiku urađen je rimejk serije Charmed. Politički korektna. Sestre Latino, treća polusestra koja dolazi je crnkinja. Ova jedna od sestara je na fakultetu vođa u nekom feminističkom pokretu + lezbejka. Jebo sve bre. Sent from Lt. Commander Data's console using LCARS
Kako je politicki korektno ako iz serije izbacis belce, ubacis 2 latino i crnkinju? Sta sad, belci su negativci?
1. Da li neko uopšte gleda Simpsonove poslednjih desetak godina?2. Šta vama smeta koga amerikanci stavljaju ili izbacuju iz serija/filmova?Tebi Ulero smeta serija o sestrama lezbejkama, misliš da to prave zbog nekih trendova. OK, a nisu ti smetale stare serije, otac radi, majka domaćica, troje dece i komšije koje im ne izlaze iz kuće. To je bilo realno?Ili je bilo politički korektno za to doba?
Ma kad su usrali Ghostbusterse sa politicki korektne cetiri zene, mene bas briga za ostale filmove i serije.