Odgledao konacno obe tekme. Baltimor-NE vrhunski duel, napadi igrali shootout, a odbrane uspevale da zadrze na 3 poena i da naprave neke bolesne playeve. Flako izbriljirao, nesudjeni mvp, umesto njega ta titula ide Wilforku, ili Lee Evansu, kakogod.
Cundiff je imao vremena ali mi je delovao nespreman za FG, kao da je ocekivao ili TO svog tima ili freeze.
Druga tekma blagi uzas, volim odbrane ali onako trule igre napada odavno nisam video. Cruz i Davis se potrudili da ne bude 0-0. Smithu se niko nije nasao da pomogne, niti mu je dozvoljeno da pusti ruku. Da, imali su i ovako ozbiljnu sansu, ali mislim da bi sa drugacijim gameplanom 49ersi pred zadnjih 5 minuta imali 2 TD prednosti. DL Giantsa mozda cak i jaca nego '07, JPP definitivno najbolji defanzivac lige. Eli ko Eli, gomila gresaka i 3 sigurna INTa odbrani, ali veliki respect za konstantnu igru uprkos batinama, vremenu i ozbiljnosti situacije.
Navijao sam za Ravense i Giantse, ali na kraju totalno kiseo ukus nakon ovih finala. Ravensi manje vise, a posebno 49ersi su ugazili svog rivala, usrali ga od batina i- izvisili zbog glupih, nefudbalskih playeva, prevashodno SF.
Toliko osporavani Tom Coughlin je po meni vec duze vreme najbolji trener lige.
U SB navijam za Giantse, za pocetak ocekujem daleko bolju igru QBova, Giantsi isto kao i Ravensi moraju da za raspucaju i stave tekmu Iliji na ramena,