Cincy je usrao motku kod onog pick 6 JJ Watt-a...nakon toga su se raspali...
Santsi i njihovo Katrina sudjenje mi idu na kurac vec odavno. Mora da se trci protiv njih, ne vredi ovako...Brees gleda 5 sekundi ko mu je otvoren i ako nema nikoga downfield ide se na checkdown...90% pass akcija...
Da, taj JJ Watt "momentum"

je verovatno bio presudan, mada bi ih Texansi dobili svejedno. Bas dobro deluju, narocito sad kad je Andre zdrav. Foster u beast mode-u, odbrana odlična, Yates odigrao bas zrelo...Meni se cini da imaju sasvim, sasvim dobre sanse protiv Ravensa, bice odlican mec...
Ovo za Saintse malo kenjuckas. Deluju k'o jebena masina, nezaustavljivo. Onaj nenormalni moze protiv bilo koga da baci 3,4,5 TD pasova...Ne deluje mi ni da je trcanje resenje, nema tu usporavanja za ove manijake. Sledeci vikend za 49s ce biti i mozda najinteresantniji duel sledece runde; Diggerovi imaju odlicnu odbranu, ne igra se u zatvorenom, videcemo...
Danas su mi pickovi Giantsi i Prstenje. Ako koga ne bih voleo da vidim za rivale u PO to su ove dve ekipe. Cele sezone mogu da slajfuju, udju u PO na guzove a onda tras!
Giantsi mi deluju kao potencijalni sleeper pick za SB, poslednjih par nedelja su odlicni, odbrana sabija, vratio se Bradshaw, Cruz nezaustavljiv...
Prstenje mi deluje kilavo sa polu raspalim Benom i veceras sa Denverom moze biti neizvesnije nego sto se misli. Opet cenim da ce odbrana tu odraditi gro posla. Ipak, ako Timika ne zasere moze se uci u neizvesnu zavrsnicu. A onda, zna se , jel da...