Author Topic: Pravila foruma  (Read 14706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordnex

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7382
    • View Profile
    • www.sql-kefalo.net
Pravila foruma
« on: January 01, 2012, 03:00:41 pm »
1. NEMA POLITIKE! Namerno all-caps i bold. Nigde u Svetu, nikada u istoriji covecanstva nije postojala politicka rasprava koja nije zavrsila svadjom. Brdoviti Balkan je pogotovu specijalan slucaj. Dakle, posto zelimo da zadrzimo prijateljsku i opustenu atmosferu na forumu, svoje politicke stavove zadrzite za sebe. Postoje mnoga mesta na internetu gde ih mozete istaci, endzone forum nije jedno od njih.

2. Bez vredjanja, molim! Svako od nas verovatno u svakodnevnom govoru koristi psovke ili uvrede kao vid zajebancije i to je ok. Ipak vodite racuna da to ne predje nikada granicu umesnog ili zafrkavanja. Ne mozete nikog vredjati na licnoj osnovi, to ce biti kaznjivo. Takodje, i napadi na grupe, na osnovu rase, vere, nacionalnosti, politickih ili seksualnih opredeljenja i sl. se nece tolerisati.

3. Sve sto je inace nelegalno i zabranjeno zakonima Republike Srbije, podrazumeva se da nije dozvoljeno ni na forumu.Ukratko: Koristite svoj zdrav razum da odredite sta treba ili ne treba postovati na forum i nece biti problema. :)

Hvala na razumevanju i saradnji!