Znate kako je sve to islo?
Ja sam bio spreman u jednom trenutku da dam Stafforda za Freda Jacksona i Grega Olsena i to sam ponudio starru, jer mi je hitno trebao RB s obzirom na stanje Petersona i Lyncha. I tek kada sam otisao da to zaista i ucinim shvatio sam da je moguce tradeovati pikove sledece godine, to sam ranije prevideo.
Kako sam se ranije izleteo sa Olsenom, pomislio sam kako sad ne mogu da trazim pik 4. runde, jer to starr ne bi prihvatio, jer bi automatski podredio jednu sezonu (sledecu) drugoj (ovoj). Kako ocekujem da cemo i starr i ja imati niskog pika sledece sezone, logicno mi je bilo onda da ce lakse prihvatiti 6. rundu za 9. Tako sam i trebao da zadrzim.
Ovako, starr je sigurno dobio vise u ovom tradeu, jer je Stafford s obzirom na to kakav je igrac i kojoj je diviziji vrhunska fantasy opcija - znam je to. Medjutim meni je trebao RB da bih bio kompetitivan u startu sezone, kasnije se nadam sve boljem ucinku Petersona. A, pik 6. runde moze sledece sezone biti neki solidan keeper.
Na kraju ipak, po reakciji starr mislim da sam mogao vise mozda iz tradea i izvuci, ali nije ni Fred los, mada je Stafford mozda i potencijalni MVP (ali fantasy MVP).