Uzesmo diviziju 6 x zaredom,a nije bas tako izgledalo posle 7 kola...8-0 serija,prilicno sam zadovoljan...Do promene dolazi posle 7 kola,kada je Mahomes najzad shvatio da nema potrebe da jurimo konstantno big play,neko da mozemo i da trcimo i da bacamo kratke pasove od 5-7 y.Generalno,preporod odbrane od 8 kola je uticao na kompletnu ekipu.Dovodjenjem Ingrama,i premstanjem Jonesa sa DE na DT,doslo je ponovo do pritiska na QB,samim tim je i odbrana podivljala(mislim da smo od 8 kola do prekljuce po statistici 2 odbrana lige,ako ne i prva).Sa rookie LB Boltonom smo uboli za pricu,mali ce biti zver ,CB Sneed igra neverovatno,danca vidjam samo kada igramo sa 5-6 DB,tako da ne bole njegove gluposti.Clark je isto dosao sebi,LB Gay igra takodje sjajno u tandemu sa Boltonom,tako da odbrana zaista igra na vrlo visokom nivou,neuobicajano za nas
Sto se Patricka tice,u prvih 7 kola sa kompletno novom OL,koja se nije jos toliko bila uigrala,tako da je on cesto bio na `vetrometini`,mada ponavljam,za pola Int koje je imao nije on bio kriv,nego Hil &co. Dvojka WR nam je takodje veliki problem,niko nije konstantan,za PO ce nam trebati vise opcija ,ne mozemo se samo osloniti na Hilla i Kelcea.RB takodje rade dobar posao u poslednje vreme,samopouzdanje cele ekipe je na visokom nivou,tako da mislim da ce biti lepih vesti u PO