Za vas ostale ne znam ali ja sam zadovoljan učinkom na FA

QBs - Nisam mogao da odolim a da ne uskočim na Russell Wilson hype train, ceo tim je setupovan za uspeh samo je QB falio i toeto, očekujem top5 fantasy izdanje. Ipak, dugogodišnje razočaravanje učinkom u SEA me je učinilo paranoičnim pa reših da potpišem još jednog QBa (kad već ima toliko opcija a svi potpisuju po 6,7,8,9,10 IDP) Bilo il Brady il Stafford al reko hoću Ramse da pratim sa uživanjem plus Brady divizija je užas, daće 20+ TDs samo rivalima iz divizije. Što se stalkera Nikše i Rodgersa tiče, prvo imam ga u keeperu ali ono što je bitnije jeste da GB ima ubedljivo
NAJGORI WR/TE CORPS u ligi (Čikago ne računam, oni od starta sezone čine sve da budu što gori tim s ujedno što više capa u 2023) čisto sumnjam da Rodžika može da ponovi Devante Adams brojke, kuriozitet da se godinama žalio da se ulaže u napad i sad je došlo do toga da su najgoru u tom segmentu ali je on zadovoljan jer je dobio 50M

Ernest Jones, Jamin Davis, Albert Okwuegbunam - moja đeca repotpisana na 1Y prove it deal za 50% plate

Trey Sermon - Tko god se seća prošle sezone, seća se kada je hype bio u vezi ovog igrača, i kako to obično biva pad je bio zastrašujući najviše jer je Deebo počeo da divlja sa RB pozicije. U Šenijevoj sistemu svaki RB profitira a u 18game season očekujem da će Sermonović dobiti i iskoristiti priliku kade-tade.
Overbidovi - CEH, JOK, BigMack Marlon - ponestalo mi sitniša za bid-warove, fini neki igrači, ali ništa gore od poslednje godine ugovora za TAG igrača kad fleksibilnost ne postoji.
EDIT: Zaboravio sam da sam upao u 1st round draft!
OCENA efikasnosti SIGN&FA perioda: 9+