Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
imate pozivnice u Y! mailu.kome je lakše ili nije ranije igrao:https://football.fantasysports.yahoo.com/pickem/register/joingroupID#: 1568Pass: endzone
ulerov Confidence Pick'em Pro Football Pick'emBodovanje: confidenceLink za prijavu
Ne radi link
Otvoren i ovogodisnji confidence pickem:ulerov Confidence Pick'em Pro Football Pick'emBodovanje: confidenceLink za prijavuPoslate pozivnice na mail proslogodisnjim ucesnicima, svako je dobrodosao da se prikljuci preko linka.
mnogo glupo pitanje.. jel se ovah confidence pick'em igra sa ili bez spread-a ?? Ako je pick'em , ond apo logici stvari, bi trebalo da bude bez. i onda kad ima preview nedelje, pokazuje spread a kad odes da biras ne pokazuje ga... ja zbunjen
Bez spreada, poeni samo predstavljaju koliko si siguran u pobedu tima.
A dobro znam za confidence... nego to što prikazuju spread me zbunilo
Igrao sam na Đece ovo kolo Kade ako ne sade
Zašto sam ja prvi a Nidžge drugi kada imamo isti broj bodova? Koji su tiebreakeri?Ovo mi se već desilo u confidence pre nekoliko godina ali se ne sećam koji je bio tiebreaker, a sada ne mogu da nađem.
Rezultat iz poslednjeg kola. Bzvz.
Pa onda bi ti imao poen više. Verovatno si pitao za sledeći tiebreaker, a to je w17, pa redom do w1. I onda coin toss.Nema 2 šampiona ni pod razno