Volođa je tu jedini bitan kao neko ko može da nadbije Amerikance, Nato pakt i Ujedinjene nacije, Novi svetski poredak i sve što uz to pripada. Znači, masoni, iluminati, reptili, šupci koji prave chemtrails, pa šupci koji izmišljaju koronu, pa šupci koji su oteli Trampu pobjedu, sve će to Volođa da razbuca pa da i njima zaigra mečka ispred kapije.
Ova prva rečenica ti je donekle tačna, taman sam se ponadao da miljenik nije toliko biased kao što deluje, a onda si napisao ovu iza nje i sve pobio.
Kako god, svakome ko imalo misli svojom glavom bi trebalo da je jasna potreba za redefinisanjem odnosa u svetu (zato sam u nekom postu gore i napisao da Volođi odajem priznanje za vraćanje bipolarnosti u svet). Bahatost Zapada je dostigla nivo koji postaje neizdrživ, to se najviše ogleda kroz njihove dvostruke standarde (neke stvari su ok ako ih rade oni, a strašne su ako ih radi neko drugi). Evo ti sport kao primer, i čuvena WADA... Svi Rusi su dopingovani, a sportisti iz SAD su oslobođeni testiranja. Ima i ona priča nakon trke Čović - Felps, kada su naši uložili žalbu, da su Ameri došli kod njih i rekli "Jeste, pobedio je Čavić, ali hoćete li da ga proglasimo dopingovanim i oduzmemo mu i ovu i sve prethodne medalje? Bolje uzmite srebro i ćutite", nakon čega su naši naprasno povukli žalbu. Ili čuveno nemešanje politike i sporta, koje je najveći mogući greh kad ga radi neko ko nije na zvaničnoj liniji (opet Čavić i majica Kosovo je Srbija), ali je ok da sad svi stavljaju plavo-žute zastave na svoje profile, i da se izbace svi ruski timovi i pojedinci iz svih takmičenja, i da na utakmicama UCL stoji natpis Peace - Mir...
Ako ovako nastave, ja predviđam podelu na "vaša" i "naša" takmičenja (dve olimpijade, različita "svetska prvenstva", različita teniska takmičenja, zbog tretmana koji imaju igrači koji nisu iz "Prvog sveta", itd, itd.
Kao što rekoh, takva bahatost Zapada, nastupanje sa pozicija monopola na istinu, pravednost i moralnost neće doneti ništa dobro.
Opet, da ne bude zabune, ja sam više pro-Zapadno orijentisan, kada bi sutra nekim čudom bio referendum o pridruživanju EU, glasao bih ZA, poenta je samo da je i taj Zapad daleko od idealnog i bezgrešnog.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk