Dobro i Tucker Carlson je amerikanac.
Znaci full blown invazija na drugu zemlju i sravnjivanje gradova sa zemljom je sve okej. Sami su krivi ukrajinci sto nisu prigrlili Putlera.
Daj jos.
Gde sam to rekao? Invazija / agresija na drugu suverenu zemlju nikako nije ok, pa svejedno da li se ta zemlja zove Ukrajina, SR Jugoslavija, Irak, Avganistan ili Libija (nadam se da ćeš se složiti sa mnom oko ovoga, ili ipak i tu postoje razlike, tj. postoje opravdane agresije kao u slučaju 4 poslednje navedene zemlje?)
Ovde je reč o tome da i sami njihovi autori kažu da su se podsmevali ruskim diplomatama, zauzimajući nadmeni stav moralne ispravnosti.
A generalno, ovo što je Tedi načeo, pretpostavljam da ćeš me sada učiti o tome da je krajnje demokratski blokirati svako mišljenje koje je protiv zvanične politike, bilo preko glavnih medija, bilo preko društvenih mreža putem ukidanja naloga, jer se na taj način štiti od toksičnog uticaja ruske propagande? Ili, kao i kod gorepomenute agresije, cenzura može biti sasvim opravdana i demokratska, u zavisnosti od toga ko je sprovodi?
U kontaktu sam sa mnogo ljudi sa Zapada, njihova zaslepljenost i nivo ispranosti njihovih mozgova je neverovatan.
For the record, nisam fan Putina, smatram ga diktatorom (mada mu pripisujem zasluge za vraćanje bipolarnosti u svet), jednostavno imam dovoljno godina i iskustva da znam da je istina uvek neke na sredini, i da sve treba uzimati s rezervom.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk