??
Ako misliš na qb, onda si ga spasao kazne.
A ako je rountree u pitanju, to je u poslednji čas trenerska odluka. To smo dogovorili da se ne sankcioniše.
I nema kazne od 8m iako si ti uporan.
Piše u pravilima 1m po slotu
Ok, zaboravio sam da smo promenili da bude 1M po slotu, i ta "kazna" je simbolična i čisto kao služi za opomenu, kad je poslednji put primenjena? Ja mislim kad je Velja igrao. I to sam morao da jurim od suda do suda da ga se kazni jer svake nedelje ima po par rupa.
Ne znam dal uopšte da komentarišemo ovog Roundtreea - niko ozbiljan ko se takmiči njega ne bi stavio da mu bude startni RB. 0% mu je procenat startovanja u Y!
Ja sam za to da se nenameštanje rostera, zanemarivanje rostera kao i postavljanje golfera u startnu postavu da bi se ispoštovala forma nazvao jednim imenom - tankovanje i ukoliko se tankovanje ponovi u 2 kola kazna da bude "out of top3" pik na draftu ili odma no6 pik.
P.S. Od kada je ova sadašnja ekipa u ligi svake godine se momački i junački bori u svakom kolu a pomno sam pratio i završnice i svako se trudio da sastavi fer roster čak i u onim situacijama kada bi poraz više odgovarao zbog kuglica.