Čestitke pobedniku!
Svakako zaslužena pobeda, forma tempirana za PO, izdivljali su svi ove nedelje. Mene su dve greške sa golmanima koje sam napravio prilikom loše procene koštale titule ali što se tiče fantasy zajebancije, kad god imam nedoumicu, izaberem pogrešno.
E sad, nisam hteo da mračim dok je trajala liga, a iskreno mi i čudno da niko drugi nije pre mene. Nekoliko igrača koji su čim su izgubili šanse za PO batalili da nameštaju postave, su bukvalno skrojili tabelu u poslednjih nekoliko nedelja. To je Tonyka koštalo PO, a koliko sam primetio i Maxima seeda kao i mene. Ne tražim niti su mi potrebna opravdanja, ja sam dogurao do finala gde sam naišao na ekipu koja je veći deo sezone bila ubedljivo prva i sve je to ok. Ali mi se neda igrati više sa likovima koji odustaju čim vide da nemaju šanse da upadnu među prvih šest. Zato, hoću da na vreme obavestim sve zajedno, liga mora da se očisti od ove grupice i nekako privući članove koji bi igrali konstantno. Druga opcija je da sam ja jedini kome ovo smeta pa će vam trebati samo jedan novi član.